ВЛАДА

У Нікополі після нічної атаки пошкоджено понад 30 багатоповерхівок та приватних будинків

Ніч, 10 жовтня, у Нікополі  в тривогах, з обстрілами. Відомо про пошкодження понад 30 багатоповерхівок та приватних будинків, господарських споруд, автомобілей. Російські снаряди побили лікарню, ліцей, пошту, аптеку, офіс страхової компанії, бібліотеку, крамниці, кафе, перукарню та стоянку. Ніхто не постраждав. 

Про це Інформатору стало відомо із повідомлення оперативного Telegram-каналу Нікополя.

Після нічного обстрілу у Нікополі пошкоджено лінії електропередач та газогони, фахівці їх вже відновлюють. На щастя, без постраждалих та загиблих, але інформація ще уточнюється.

Окрім того, у місті продовжують ліквідацію наслідків попередніх обстрілів. Інфраструктура працює, комунальні підприємства працюють.

“На жаль, сьогодні ми прощаємось з нашим земляком-нікопольцем, Героєм, Ступіним Євгеном Валентиновичем. Велика подяка нашим військовим за захист України та щирі співчуття рідним та близьким”, – написав мер.

Раніше ми повідомили про те, що ракетна атака на міста України і досі триває: перебувайте в укриттях. Сьогодні по Запоріжжю ворог випустив 7 ракет. Вночі росіяни били ракетами, «Ураганами», «Градами» та важкою артилерією по 4 районах Дніпропетровщини. Подробиці — тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас