ЖИТТЯ

У Запоріжжі ракета зруйнувала квартиру екс-мера: що відомо про атаку

6 жовтня російські окупанти атакували Запоріжжя ракетами. Вони прийшлися на житлові будинки, де знаходились люди. Були пошкоджені понад 40 багатоповерхівок і будівель. У двох з них зруйновано по цілому під‘їзду. В одному з будинків значних руйнувань зазнали дах, вікна та водопровід.

Внаслідок обстрілу у медичні заклади Запоріжжя доставили 12 пацієнтів. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

Ворог атакував обласний центр ракетами “Іскандер-К”. Одну з ракет, касетного типу, знешкодили над містом. Уламки впали в різних місцях Запоріжжя. В жодному разі не можна їх чіпати, вони небезпечні. Якби ця ракета дісталася цілі, руйнування були б значно масштабніші.

Як ми раніше повідомили, було шпиталізовано 9 пацієнтів. Троє після медичного огляду від госпіталізації відмовилися. Стан людей задовільний. Один пацієнт знаходиться у важкому стані. Серед травмованих є двоє дітей — хлопчики 4 років.

Одна жінка загинула. Ще одна померла в машині швидкої допомоги. Під завалами будинків щонайменше знаходиться 5 людей. Багато мешканців вдалося врятувати. Серед них трирічна дівчинка, її доставили до лікарні. На місці подій триває рятувальна операція. 

Зруйнована квартира екс-мера Запоріжжя Буряка. Один зі снарядів влучив в багатоповерхівку, де живе сім’я колишнього мера Володимира Буряка. З його слів, квартира вщент, але всі його рідні живі. Про це екс-мер Запоріжжя повідомив на своїй сторінці в Facebook. Будинок буквально пробило навпіл, частина квартир обвалилась, але близькі Буряка “врятовані”.

“Фото зруйнованих будинків вивертають душу запоріжців та друзів нашого міста. На жаль, є жертви та постраждалі. Мої щирі співчуття родинам загиблих. Це страшне горе. І це горе лише дивом оминуло і мою родину”, – написав Буряк.

Нагадаємо, раніше ми публікували про те, що кореспондент Інформатора потрапив під обстріл у Запоріжжі. Також дивіться наші фото та відео того, як рятувальники дістають тіла загиблих з-під завалів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас