ЖИТТЯ

Мешканців Дніпропетровщини просять не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

Останні кілька днів у ворога істерика. В їхніх пабліках стоїть стогін щодо звільнення Збройними силами України Лиману, дій ЗСУ на Херсонщині, невдоволення військовим керівництвом рф та інше. Вони виправдовують невдачі на фронті дурістю своїх генералів. Суцільна істерія. Вони намагаються хоч якось пояснити все це своїй публіці, але не дуже вдається. Через це окупанти починають обстрілювати нас сильніше.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

Минулого тижня росіяни кілька разів випускали по Дніпру «Іскандери» і Х-22. Нині понеділок почався з чергового ракетного удару по Дніпровському району. Тривають регулярні обстріли Нікопольського і Криворізького районів.

Тож я вкотре прошу й нагадую: ходити в укриття, в паркінг чи дотримуватися правила двох стін під час повітряної тривоги – важливо. Особливо зараз, коли ЗСУ звільняють українську землю. Ворог витрачає мільйони доларів на терор мирних українців.

Україна переможе. Але це не станеться завтра, як би нам того не хотілося. Війна триває, щодня, щохвилини. Наші військові роблять все можливе і навіть більше, щоб захистити кожного українця. Але ми всі теж маємо бути обачними. Реагуємо на сирени, кожна з них – сповіщення про потенційну загрозу. Пам‘ятайте про це і будьте обережними.

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові 45-річний чоловік з символікою СРСР роздавав на вулиці агітаційні прапорці. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас