Нікополь До сайту

Наслідки нічного “прильоту” по АТП на Дніпропетровщині: фото

У ніч на 29 вересня у Дніпрі пролунали вибухи. Ворог атакував місто надзвуковими крилатими ракетами.  “Приліт” по житлових кварталах, АТП, ринку. В результаті, загинули четверо людей. З них росіяни убили двох дітей: 8-річного хлопчика та 9-річну дівчинку. На місцях “прильоту” є значні руйнування. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро.

Реклама

Удар прийшовся по барахолці в районі вулиці Курчатова. Тут утворилася велика вирва. Зруйновано ринок та ангари автотранспортного підприємства. Знищені зо 50 пасажирських автобусів та 10 вантажних автівок, вирва в землі діаметром у 7 метрів.

Нагадаємо, у четвер, 29 вересня, російські війська завдали черговий ракетний удар по Дніпру. Повітряна тривога спрацювала опівночі, а о 0:56 містяни почули вибухи. Тривогу скасували о 1:12, а потім сирени волали ще двічі за ніч.

На місці ринку, в центральному районі міста, куди поцілила ракета нині зруйновані торговельні павільйони та майданчики. Також під ударом опинилося одне з автотранспортних підприємств міста. Про це повідомляє Інформатор з місця подій.

Реклама

Всі пасажирські автобуси, які знаходилися на території АТП, а це близько 30 одиниць – пошкоджені, каже директор підприємства Володимир Миколайович. Тут поки навіть не беруться підраховувати збитки, адже лише одне лобове скло коштує близько однієї тисячі доларі. Як будуть працювати далі – вирішать згодом.

У ніч на 29 вересня у Дніпрі пролунали вибухи

Наслідки нічного “прильоту” по АТП

Ворог атакував місто надзвуковими крилатими ракетами

Знищені зо 50 пасажирських автобусів

Удар прийшовся по барахолці в районі вулиці Курчатова

Наслідки ракетної атаки

Україна переможе!

Вирва в землі діаметром у 7 метрів

Наслідки ракетної атаки

Загинули двоє дітей

Крім цього, “приліт” був в приватному секторі в іншому районі. Знімки ми опублікували раніше.

Раніше ми повідомили про те, що поліція збирає докази та фіксує наслідки ворожих атак у Криворізькому та Нікопольському районах. Стала відома доля песика, якого знайшли на руїнах розбомбленого будинку на Дніпропетровщині.

Реклама

Альона Антонова

Фото: Дмитро Федоров

Реклама