Нікополь До сайту

По Нікополю і району ворог випустив майже 130 снарядів із РСЗВ та важкої артилерії

Дев’ять разів за ніч ворог вдарив по Нікопольському району. Пошкоджені житлові будинки та сонячна електростанція. Попередньо, люди не постраждали.

Про це повідомила пресслужба Нікопольського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Реклама

Всю ніч російська окупаційна армія обстрілювала Нікопольський район. 9 разів вогнем накривали Нікопольську, Марганецьку, Червоногригорівську та Мирівську громади. Пошкодив житло людей та сонячну електростанцію.

Загалом ворог випустив по містам та селам Нікопольщини майже 130 снарядів з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії. Попередньо, минулося без постраждалих.

По Нікополю і району ворог випустив майже 130 снарядів із РСЗВ та важкої артилерії

По Нікополю агресор гатив тричі. Пошкоджені майже 40 приватних будинків. Понівечені понад 20 господарських споруд, 3 – знищені. Побило 7 авто та 2 мотоцикли, 30 сонячних панелей, трансформаторну підстанцію та лінії електропередач. Без світла – майже 3 тисячі родин. Енергетики лагодять мережі.

Реклама

У Марганецькій громаді пошкоджені 9 житлових будинків. Усюди рятувальники продовжують обстежувати території та з’ясовувати масштаби руйнувань.

Раніше ми повідомили про те, що на потреби захисників з Енергодару з бюджету виділили близько 17 мільйонів гривень. Подробиці – тут.

Альона Антонова

Реклама