ЖИТТЯ

Євген Євтушенко звернувся до мешканців Нікополя з проханням допомогти військовим ЗСУ

До людей із проханням звернувся голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко. Він поділився посиланням на сайт, де можна залишати інформацію про окупантів, тим самим допомагати нашим військовим.

Форма дозволяє подавати відомості цілком анонімно. Про це повідомив Євген Євтушенко, голова Нікопольської районної військової адміністрації, передає Інформатор.

За бажанням можна залишити свої контактні дані для зворотного зв’язку. Варто зазначити, що всі данні обробляються обмеженим колом людей та використовуються лише анонімно.

“Друзі, маю до вас прохання разом допомогти спеціальним людям робити смерть ворогам. Ознайомтесь з інструкцією по заповненню та долучайтесь. Посилання на сайт – тут. Після роботи з сайтом очистіть історію браузера та видаліть з пристрою все, що ви завантажували”, – додав Євген.

Яка інформація буде важливою?

Дуже важливою вважається наступна інформація:

  • Бронетехніка ворога. Місцезнаходження, кількість, види, напрямок руху. Актуальність на день подачі інформації, або дата спостереження.
  • Жива сила ворога. Місцезнаходження, кількість, яка саме, види озброєння, як себе поводять, про що розмовляють тощо. Актуальність на день подачі інформації, або дата спостереження.
  • Авіація ворога. Місцезнаходження, типи літальних апаратів, кількість, напрямки та графік прольотів над територією. Актуальність на день подачі інформації, або дата спостереження.
  • Незвичні та нові антени, або пристрої схожі на антени. Закріплені на будівлях, розташовані на землі, розміщені на автомобілях. Актуальність на день подачі інформації, або дата спостереження.
  • Місце знаходження позицій. З яких ведуться обстріли наших територій (РСЗВ, ствольна артилерія, ППО), укріплення та блокпости ворога. Актуальність на день подачі інформації, або дата спостереження.

Важливе уточнення від Євгена Євтушенка:

Раніше ми повідомили про те, що окупанти в Енергодарі панікують через відео з українськими військовими. Детальніше читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас