ВЛАДА

В Марганці через ранковий обстріл пошкоджено 90 приватних будинків, – Микола Лукашук

За уточненою інформацією, після ранкового обстрілу Марганця в місті пошкоджено дев‘яносто приватних житлових будинків. Дев‘яносто! Окрім цього – ще понад півсотні господарчих споруд, 6 багатоповерхівок, магазини, пошта, аптека, газогони, лінії електропередач. Наразі аварійні бригади вже повернули світло в оселі людей.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

Надвечір сили ППО збили над Дніпропетровщиною два дрони-камікадзе типу «Шахід-136». Один безпілотник впав на подвір‘я домогосподарства, там сталася пожежа. Шестеро осіб постраждали, одну людину шпиталізовано. Три господарчі споруди зруйновано, пошкоджено приватний будинок, дві автівки. Наслідки – на фото.

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Залишки другого дрону виявили на одному з автошляхів області. Пошкоджено 100 квадратних метрів дорожнього покриття.

Такими дронами атакували нашу область не вперше. Росіяни чомусь називають їх «Герань-2», їхній звук схожий на звук мопеду. Західні ЗМІ пишуть, що тактика використання іранських «шахідів» передбачає роботу двох дронів по одній цілі. Вочевидь, таку тактику ми сьогодні й спостерігали, йдеться у повідомленні.

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

“Президент вже доручив Міністерству закордонних справ відреагувати на факти використання військами рф озброєння іранського виробництва. Керівництво Ірану ж у свою чергу публічно заявляло про свою нейтральність. Кляті росіяни відповідатимуть і за вбитих українців, і за все, що вони зруйнували. Віримо в ЗСУ, в Президента і в Україну. Все буде добре!”, – написав Лукашук.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас