ВЛАДА

Тричі за день військові рф обстріляли Нікопольський район зі ствольної артилерії та «Градів»

21 вересня зі ствольної артилерії і «Градів» росіяни тричі обстріляли Нікопольський район, а саме Марганецьку та Червоногригорівську громади. Одна людина загибла. Є постраждалі. 

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

В Червоногригорівській ТГ ворожа атака забрала життя жінки 1959 року народження. Один чоловік дістав осколкове поранення грудної клітини і кінцівки. Інформація щодо другого постраждалого з‘ясовується. В громаді пошкоджено будинок культури, приватні житлові будинки, господарчі споруди, водогін.

Росіяни серед біла дня обстріляли Нікопольський район

Росіяни серед білого дня обстріляли Нікопольський район

Військові рф вбили жінку

Військові рф вбили жінку

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Пообіді 21 вересня окупанти двічі вгатили ракетами по Синельниківському району. Пошкоджено одну будівлю та легкову автівку. Також поцілили по складському приміщенню сільськогосподарського підприємства, в якому зберігалося 1300 тонн зерна пшениці. Росіянам не звикати знищувати результати трудів наших аграріїв, бо окупанти вміють лише громити та трощити.

В усіх інших районах Дніпропетровщини день минув спокійно. Наразі всі наші кордони надійно боронять Збройні сили України.

Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день миру. Ми знаємо його ціну і в нас він теж обов’язково буде. Український мир нарешті запанує на українській землі, йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що російські військові нанесли ракетний удар по Синельниківському району. Детальніше читайте тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас