ЖИТТЯ

У Нікополі та приміських селах проведуть хлорування води

У період з 8:00 години 30 вересня до 21:00 години 1 жовтня проведуть дезінфекцію на водопровідних мережах і спорудах міста, а також в селах: Кам’янське, Приміське, Південне, Чкалове та Олексіївка. Варто зазначити, що в цей час зупинки водопостачання не буде. 

Про це Інформатору повідомили в КП «Нікопольводоканал». Комунальники просять вибачення за тимчасові незручності.

З 8:00 години 30 вересня до 21:00 години 1 жовтня вода подаватиметься з підвищеною дозою хлору під тиском. Особливу увагу мешканців звертають на те, що на даний період користування водою для питних потреб суворо заборонено.

“Просимо мешканців завчасно запастися питною водою для користування на період часу з 8:00 години 30 вересня до 21:00 години 1 жовтня 2022 року. В період проведення дезінфекції можливе зниження тиску води на верхніх поверхах багатоповерхових будинків”, – йдеться у повідомленні КП «Нікопольводоканала.

Для забезпечення ефективності дезінфекції водопровідних мереж та запобігання засміченню фільтрів приладів обліку водоспоживання не рекомендується відкривати крани подачі холодної води з 8:00 години 30 вересня до 20:00 години 1 жовтня.

З 20:00 години 1 жовтня необхідно відкрити крани, вентилі та інші запірні пристрої, для скиду через внутрішні мережі залишкової хлорної води.

Раніше Інформатор писав про те, що у Нікополі та області у найближчим часом очікується гроза. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас