ЖИТТЯ

Пошкоджено будинки, загинули та отримали травми люди: поліція Нікополя документує наслідки обстрілів

Поліція документує наслідки обстрілів Нікопольського району російськими військовими за 18 та 19 вересня. В результаті атаки пошкоджені будинки, загинули та отримали травми люди.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Впродовж доби ворог декілька раз обстріляв місто Нікополь та Нікопольський район. Для фіксації наслідків обстрілів на місця влучань виїхали поліцейські районного управління поліції.

18 вересня, близько 14:53 з боку тимчасово окупованого села Водяне, із РСЗВ та ствольної артилерії ворог обстріляв село Покровської територіальної громади Нікопольського району. Пошкоджень зазнали дві бази відпочинку. Внаслідок обстрілу загинув 39-річний чоловік. Також є поранені, яких госпіталізували до лікарні.

Пошкоджено будинки, загинули та отримали травми люди

Пошкоджено будинки, загинули та отримали травми люди

18 вересня, о 15:14 з боку тимчасово окупованого міста Кам’янка-Дніпровська, із РСЗВ відбувся обстріл двох сіл Червоногригорівської територіальної громади. В результаті обстрілу загинув 74-річний чоловік. Пошкоджень зазнали ліцей та понад 10 приватних будинків, господарчі споруди, автомобілі та газопровід.

Поліція Нікополя документує наслідки обстрілів

Поліція Нікополя документує наслідки обстрілів

В ніч на 19 вересня, о 00:30 відбувся черговий обстріл міста Нікополя із ствольної артилерії. В результаті обстрілу пошкоджено п’ять приватних будинків та господарчі споруди.
За фактами російської агресії проти цивільного населення правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що захищаючи Україну від поранень загинув житель Нікополя. Також про те, що у Василівці окупанти хаотично мінують автошляхи.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас