ЖИТТЯ

Першу леді України запросили на похорон британської королеви і VIP-прийом короля Чарльза

19 вересня, в Лондоні поховають Єлизавету II. На церемонію прощання запросили 500 VIP-гостей. Серед них – перша леді України Олена Зеленська.

Відомо, що королева буде похована в меморіальній каплиці свого батька Георга VIПро це повідомляє Інформатор, з посиланням на Інформатор Україна. 

Дружина Президента України Володимира Зеленського приєднається до 500 глав держав і високих гостей на похоронах королеви. Олену Зеленську запросили на поминальну службу і VIP-прийом, організований королем Чарльзом.

Ввечері, 18 вересня, король Чарльз III та королева-консорт Камілла влаштують для іноземних VIP-гостей прийом у Букінгемському палаці. Це буде найбільше зібрання світових лідерів у сучасній історії та перша офіційна подія в палаці після візиту Дональда Трампа три роки тому.

Як відомо, російського диктатора володимира путіна на похорон не запросили. росія – одна з трьох країн, які не отримали жодного запрошення від королівської родини.

Раніше ми повідомили про те, що російські військові знову вдарили по гідротехнічним спорудам Кривого Рогу. Також про те, що три ворожі ракети збили військові над Дніпропетровщиною.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас