ЖИТТЯ

Правоохоронці Дніпропетровщини допомогли повернутися додому двом загубленим дітям

Поліцейські Дніпропетровщини допомогли знайти малолітню дитину, яку загубив п’яний чоловік. Тієї же доби правоохоронці повернули додому 13-річного хлопчика, який сидів на землі та плакав. 

Про це повідомляє пресслужба Управління поліції охорони в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

10 вересня наряд реагування Управління поліції охорони Дніпропетровської області двічі отримував повідомлення про розшук дітей у Новокодацькому районі міста.

Близько 19:00 години на спецлінію «102» надійшло повідомлення про зникнення малолітньої дитини. Прибувши до місця події правоохоронців чекав «сюрприз» – чоловік, який зателефонував до поліції мав ознаки сильного сп’яніння та не зміг пояснити, де й коли востаннє бачив свою дитину.

У такій ситуації працівники поліції вирішили не покладатися на свідчення горе-заявника та обстеживши найближчі вулиці, вирішили продовжити пошуки за місцем його мешкання. Згодом виявилось, що чоловік лишив дитину вдома саму та пішов пиячити з приятелями поки його дружина на роботі. Розшукавши матір дитини, яка працювала неподалік, правоохоронці передали їй дитину. На місце події були викликані працівники ювенальної превенції.

Того ж вечора, о 21:00 годині наряд отримав повідомлення про те, що 13-річний хлопчик сидить на землі та плаче. Під час розмови з хлопцем правоохоронці з’ясували, що він разом із жінкою, яка його опікує їхали до його дідуся та по дорозі посварилися і він втік від неї. Працівники ювенальної превенції допомогли встановити адресу жінки, що є його опікуном та повернути дитину додому.

Раніше Інформатор писав про те, що поліцейські Нікополя визволили двох дітей із сімейного пекла. Подробиці читайте за посиланням.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас