ЖИТТЯ

Функціональний Смартгодинник з NFC: де купити?

Чип NFC перетворює розумний годинник на зручний інструмент для безконтактної оплати товарів та послуг. Його наявність в конструкції стильного аксесуара — приємний бонус для любителів швидкого, комфортного та безпечного шопінгу.

Смартгодинник з NFC дозволяє відмовитися від постійного носіння гаманця з собою. Звідси випливає відразу декілька плюсів:

Чип NFC перетворює розумний годинник на зручний інструмент для безконтактної оплати товарів та послуг. Його наявність в конструкції стильного аксесуара — приємний бонус для любителів швидкого, комфортного та безпечного шопінгу.

1. Можна не купувати вартісний гаманець взагалі, а це — економія кількох сотень або й тисяч гривень.
2. Загубити годинник набагато складніше, ніж випадково втратити портмоне з готівкою та картками.
3. Розрахунок у магазинах, ресторанах, розважальних центрах займає мінімум часу.
4. Знижується ризик фізичного зношування банківських карток з тривалим терміном дії.

Технологію НФС здебільшого підтримують актуальні моделі Смартгодинників. Вони підходять для занять спортом, активного відпочинку, спілкування та розваг, спостереження за станом здоров’я.

Серед найкорисніших функцій гаджетів:

1. Вимірювання концентрації кисню в крові. Допомагає контролювати роботу легенів, наприклад, під час захворювання на ГРВІ чи походів у гори з підійманням на вершини.
2. Підрахунок частоти серцевих скорочень. Демонструє вплив фізичних навантажень, стресу та інших чинників на пульс.
3. Вимірювання температури тіла. Виявляє найперші симптоми хвороб, підходить для визначення овуляції.
4. Підрахунок калорій. Фіксує кількість енергії, витраченої на тренуванні, на роботі, на прогулянці.
5. Спортивні режими. Підвищують ефективність занять спортом в залі, просто неба і в домашніх умовах.

Де продаються NFC Smart Watch

Замовити трендовий годинник з потужним процесором, великим запасом пам’яті і яскравим екраном можна на Moyo.ua. На сайті є фільтри, якими варто скористатися, щоб знайти модель з оптимальним набором технічних характеристик або дизайном.

Переваги купівлі в інтернет-магазині:

1. Великий вибір пропозицій у віртуальному каталозі. В продажі — розробки топових брендів, визнаних у всьому світі. Для замовлення доступні Apple Watch, Samsung Galaxy Watch, Huawei Watch з фірмовими програмними оболонками та офіційною гарантією.
2. Зручний і зрозумілий інтерфейс сайту. Рядок пошуку знаходиться на видному місці, як і параметри сортування. Товари в каталозі об’єднані в категорії для комфорту покупців.
3. Передзамовлення новинок. Можна оформити попереднє замовлення на найновіші розробки популярних брендів. Вони швидко опиняються на сторінках каталогу.
4. Особливі умови для учасників програми лояльності. Діє система кешбеку, регулярно з’являються спецпропозиції для клієнтів Moyo Club.
5. Можливість повернення. Годинник можна «здати», якщо він не підійшов або виявився бракованим. Умови обміну і повернення легко знайти на сайті.

Користуватися новим годинником з NFC у повсякденному житті — суцільне задоволення. Крім оплати закупів гаджет вміє керувати компонентами системи «Розумний дім» та передавати файли на інші пристрої на невеликій відстані.

Рекламний матеріал 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас