ЖИТТЯ

На тому березі Каховського водосховища військові нищать ворожу техніку та окупантів

День на території Нікопольського району минув без надзвичайних ситуацій. Обстрілів, техніки та живої сили окупантів не зафіксовано. 

Про це написав у вечірньому зверненні голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко, передає  Інформатор.

Наразі, ми всі слідкуємо за успіхами Української Армії на Харківщині. Тішить, що армія рф нині долучилась до ленд-лізу і вже постачає нашим воїнам техніку з боєприпасами. Зайвим не буде, йдеться у повідомленні.

Маємо певні успіхи на протилежному березі Каховського водосховища у вигляді знищеної техніки та живої сили окупантів. Працюємо разом з партизанами Енергодару та інших населених пунктів Запорізької області.

“Сьогодні знову прошу жителів прибережних територій провести ніч у сховищі або скористатися правилом двох стін. Бережіть себе, нам ще святкувати перемогу. Не дивлячись ні на що – щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам бавовни”, – написав Євтушенко.

Протягом дня на Дніпропетровщині лунало 4 тривоги. Подробиці – тут. Біля Нікопольського шосе знайшли понівечене тіло чоловіка.

Альона Антонова

Фото: The New York Times

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас