ЖИТТЯ

Ракетні та артилерійські обстріли на Дніпропетровщині: розпочато розслідування

В ніч на 11 вересня 2022 року, військовослужбовці країни-агресора здійснили ракетний обстріл центральної частини Дніпра. Також окупанти обстріляли з артилерії житлові квартали Нікополя.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інформатор. За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної та Нікопольської окружної прокуратур здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Внаслідок ракетного удару по Дніпру повністю зруйновано будівлю торговельного центру, пошкоджено житлові будинки, адмінбудівлі, ринок, магазини, складські приміщення, автомобілі.

 розпочато розслідування

Розпочато розслідування

Внаслідок атаки на Нікополь – троє людей отримали поранення. Також пошкоджено будинки, навчальні заклади, приміщення пошти, лікарню, господарчі споруди, інфраструктуру промислового підприємства, складські приміщення, автомобілі, газопровід, лінії електропередач.

Розпочато розслідування

Розпочато розслідування

Раніше Інформатор повідомив про те, що станом на 11 вересня Запорізька АЕС повністю зупинена. Подробиці читайте за посиланням.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас