ЖИТТЯ

Обстріл трьох районів Дніпропетровщини: подробиці від рятувальників (відео)

Всю ніч 10 вересня російські окупаційні війська гатили по Дніпропетровщині. Били ракетними ударами, «Градами» та важкою артилерією. Під прицілом були три райони нашої області – Дніпровський, Нікопольський та Синельниківський. Понівечено підприємства, люди неушкоджені.

Про це повідомила пресслужба Нікопольського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Двома крилатими ракетами ворог цілив у Дніпровський район. Одну з них збила ППО. Друга – пошкодила два підприємства, через що зайнялася пожежа. Вогонь приборкали 48 рятувальників та 9 пожежних машин.

В результаті, понівечено обладнання, виробничі будівлі та склади. Знищені 3 автівки. Від прильоту залишилася вирва діаметром 3 метри та глибиною – 1,5 метри Люди вціліли.

Понівечено підприємство

Понівечено підприємство

Сім’я, чиє підприємство з виготовлення склопакетів розбомбили уночі з самого початку війни займалась волонтерством, пише Інформатор Дніпро. Вони зробили великий центр для переселенців. Через їх центр пройшли близько 5000 переселенців зі своїми дітьми. Зруйновані склади, уся продукція, техніка та забори, які оточували територію.

За уточненою інформацією, вночі 10 вересня, чотири рази била російська армія і по Нікопольському району. З важкої артилерії та «Градів» цілили по Нікополю та Марганецькій громаді. Постраждалих немає.

У Марганецькій громаді пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, автівки, електромережа. Зранку загарбники скерували кілька ракет на Синельниківський район. За останньою інформацією, влучили у два місцеві підприємства. Людей не зачепило. Понівечені вантажівки та трактор, господарські приміщення. Виявлено 5 вирв діаметром 5 – 10 метрів та глибиною 4 – 7 метрів.

Раніше ми повідомили про те, що МАГАТЕ закликає негайно створити безпечну зону навколо ЗАЕС.  По факту нічного обстрілу Дніпропетровщини прокуратура веде розслідування.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас