ЖИТТЯ

Про окупований Енергодар написали в італійській пресі

“Місто на межі катастрофи” – таку назву має сьогоднішній матеріал італійської газети. Видання “Corriere della Sera” присвятила статтю окупованому Енергодару та його мешканцям.

Про це стало відомо з Facedook. Новину повідомив «Медіа Центр Енергодару», передає Інформатор.

Енергодар означає “дар енергії”. Подарунок перетворився на кошмар, цитує журналістку італійського видання Вівіану Мацца телеграм-канал Національної спілки журналістів України. Військові рф продовжують обстрілювати місто, де розташована атомна станція і шантажувати світ своїм ядерним тероризмом, зазначає міський голова Енергодару Дмитро Орлов.

Українська влада наполягає на негайній евакуації енергодарців із захопленого російськими агресорами міста. За словами Дмитра Орлова, нині в Енергодарі лишається половина довоєнного населення, близько 25 тисяч людей.

“Багато їдуть: бояться не станції, а того, що російські військові спричинять катастрофу. Ризик зростає день за днем, година за годиною. Це має припинитися”, — говорить мер Енергодара.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі окупанти відкрили ще один супермаркет з товарами з росії та Криму. Подробиці – тут.

Альона Антонова

Фото з відкритих джерел 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас