ЖИТТЯ

Пошкоджено гімназію, сонячну електростанцію та житлові будинки Нікополя: подробиці від прокуратури

В ніч на 8 вересня 2022 року, російські військові здійснили артилерійський обстріл Нікополя. Також вдень 7 вересня під ворожим вогнем опинилася Марганецька громада. За даними фактами розпочато розслідування.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інформатор. За процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, в ніч на 8 вересня 2022 року, російські військові здійснили артилерійський обстріл Нікополя. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено приватні будинки та господарчі споруди, будівлю гімназії, панелі сонячної електростанції, газопровід та лінії електропередач.

Фото наслідків обстрілу

Фото наслідків обстрілу

Також вдень 7 вересня 2022 року, під ворожим вогнем опинилася Марганецька громада. Пошкоджено інфраструктуру підприємства. Постраждалих серед цивільного населення немає.

Варто відзначити, що будь-які військові об’єкти на даній території відсутні. Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази до Офісу Генпрокурора України.

Фото наслідків обстрілу

Фото наслідків обстрілу

Фото наслідків обстрілу

Фото наслідків обстрілу

Раніше ми повідомили про те, яка робота була виконана ЗСУ на Енергодарському напрямку за ніч 8 вересня. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас