ЖИТТЯ

Ворог накрив вогнем Нікополь та Кривий ріг: подробиці від прокуратури

В ніч на 6 вересня російські військові вдарили зі ствольної артилерії по Нікополю. Також ракетний удар було завдано по навтобазі у Кривому Розі. 

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інформатор. За процесуального керівництва Криворізької східної та Нікопольської окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)

З ранку 6 вересня російські військові здійснили ракетний удар по нафтобазі у Кривому Розі, внаслідок чого виникла пожежа. Цивільне населення не постраждало.

У ніч на 6 вересня окупанти завдали удар зі ствольної артилерії по Нікополю. Внаслідок ворожого обстрілу осколкові поранення отримали два місцеві мешканці, їх госпіталізовано до медичного закладу. Пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки, дитячий садок, школу, центр технічної творчості, спортивний клуб, приміщення магазину та банку, автомобілі містян та лінії електропередач.

На місці подій працюють прокурори, слідчі поліції, експерти. Будь-які військові об’єкти на даних територіях відсутні. Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази до Офісу Генпрокурора України.

Раніше ми повідомили про те, що російські військові вбили в Україні 382 дитини. Детальніше тут.

Ворог накрив вогнем Нікополь та Кривий ріг

Ворог накрив вогнем Нікополь та Кривий ріг

Уламки

Уламки

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас