ЖИТТЯ

Били “Градами” та ракетами: подробиці обстрілу Дніпропетровщини від рятувальників

Ворог обстріляв Нікопольський район з “Градів”. Поранено 2 людини, пошкоджено понад 30 будинків, навчальні заклади, електромережа та нафтобаза. 

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Двічі за ніч російські військові обстріляли Нікополь з “Градів”. 58-річний чоловік та 51-річна жінка з осколковими пораненнями зараз у лікарні. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

У місті знищено житловий будинок та господарську споруду. Пошкоджено 20 багатоповерхівок, 11 приватних будинків, 16 господарських споруд. Понівечено 5 освітніх закладів та соціальна інфраструктура, 8 автівок, газовід, трансформаторну підстанцію та електромережі. Без світла 2 тисячі родин. Ремонтні бригади вже на місці.

По Марганецькій громаді, за уточненою інформацією, пошкоджено 6 будинків та 3 господарчі споруди, 1 господарча споруда знищена. Перебиті газогін та лінія електропередач. Минулося без постраждалих.

Вранці агресор вдарив ракетами по нафтобазі у Кривому Розі. Сталася сильна пожежа. На місці працюють 27 рятувальників, 5 автоцистерн та пожежний потяг. Масштаби руйнувань та інформація про постраждалих з’ясовуються.

Раніше ми повідомили про те, що ЗСУ збили п’ять із шести крилатих ракет та вертоліт. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас