ЖИТТЯ

Внаслідок обстрілу Дніпропетровщини загибла 9-річна дитина: розпочато розслідування

Вдень 3 вересня 2022 року, російські військові здійснили артилерійський обстріл Зеленодольська Криворізького району. За даним фактом розпочато розслідування.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інформатор. За процесуального керівництва Криворізької східної окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, вдень 3 вересня 2022 року, російські військові здійснили артилерійський обстріл з реактивних систем залпового вогню із застосуванням заборонених касетних боєприпасів місто Зеленодольськ Криворізького району. Внаслідок ворожого обстрілу загинув 9-річний хлопчик, 10 місцевих мешканців отримали поранення. Пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, господарські споруди, адмінприміщення, дитсадок, професійний ліцей та магазини.

Варто відзначити, що будь-які військові об’єкти на даній території відсутні. Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази до Офісу Генпрокурора України.

За даним фактом розпочато розслідування

За даним фактом розпочато розслідування

Раніше Інформатор повідомив про те, що окупанти не пропустили в Енергодар гуманітарний вантаж. Подробиці читайте тут. Внаслідок обстрілів на Запорізькій АЕС енергоблок №5 відключено від енергомережі.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас