Нікополь До сайту

На Запорізькій АЕС окупанти намагаються ввести в оману місію МАГАТЕ

В Енергодарі окупанти брешуть, маніпулюють та спотворюють реальний стан справ на Запорізькій АЕС. Вони розповсюджують лише вигідну їм інформацію про візит місії МАГАТЕ.

Про це повідомляє «Енергоатом», передає Інформатор.

Реклама

Російські окупанти докладають максимум зусиль, щоб не дати місії Міжнародного агентства з атомної енергії можливості ознайомитися з реальним станом справ на Запорізькій АЕС. Вони поширюють маніпулятивну та брехливу інформацію про цей візит.

Мовою фактів:

Росія спотворює реальний стан справ на Запорізькій АЕС

Місію МАГАТЕ намагаються ввести в оману

Після огляду ЗАЕС гендиректор Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі прокоментував початок місії МАГАТЕ на станції: «Ми продемонстрували, що міжнародне співтовариство присутнє на станції, може там залишитися, і ми продовжимо цю роботу. Наша робота на станції тільки розпочалася».

Реклама

Нагадаємо, 1 вересня місія МАГАТЕ прибула на Запорізьку АЕС. На території станції фахівці зафіксували російську техніку, що є грубим порушенням міжнародного права. Станом на 18:0, генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Гроссі залишив Запорізьку АЕС. На об’єкті залишились 5 представників місії, які розвантажують привезене ними обладнання та продовжать роботу на станції.

Альона Антонова

Реклама