ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині з’явилися гроші з окупованих територій

На Дніпропетровщині в обігу з’явилися пошкоджені гривневі банкноти з тимчасово окупованих територій. На перший погляд, це звичайні українські купюри. Але чомусь на них стоїть штамп, що ці банкноти видано російським національним комерційним банком.

Фото опублікували у соцмережі мешканці Кам’янського. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на офіційний Telegram-канал “Дніпро Обласний”.

Люди пишуть, що в Кам’янському почали розплачуватися купюрами, на яких стоїть позначка російського банку. Сьогодні, 1 вересня, один із мешканців отримав такі банкноти в якості решти.

На перший погляд, це звичайна п’ятигривнева купюра. Але чомусь на ній стоїть штамп, що цю банкноту видано російським національним комерційним банком. Можливо, в такий спосіб російські загарбники позначають гривні на окупованій території.

Фото пошкодженої гривневої банкноти

Фото пошкодженої гривневої банкноти

Фото пошкодженої гривневої банкноти

Фото пошкодженої гривневої банкноти

Раніше Інформатор писав про те, що «Укрпошта» присвятила марку славнозвісному псу Патрону. Вперше в Україні марки – благодійні. Частина коштів від продажу піде на машину для розмінування та притулки для тварин. Деталі читайте за посиланням.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас