ЖИТТЯ

Стало відомо, що делегація МАГАТЕ стоїть у черзі на КПП у Запорізькій області

Сьогодні, 31 серпня, місія МАГАТЕ вирушила до Запорізької АЕС. Стало відомо, що делегація МАГАТЕ стоїть у черзі на КПП у Запорізькій області. 

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення з Telegram-каналу колаборанта Володимира Рогова.

Член так званої «головної ради військово-цивільної адміністрації Запорізької області» зрадник Володимир Рогов заявив, що окупанти не мають наміру видавати місії МАГАТЕ сец-перепустки. Саме тому делегація стоїть у черзі на КПП у Запорізькій області. За словами колаборанта, представники МАГАТЕ могли “безпечно, швидко і без перешкод» дістатися Запорізької АЕС із росії через окуповані території.

Нагадаємо, що з самого ранку на протилежному березі Каховського водосховища російська армія обстрілює Енергодар. За словами начальника військової адміністрації Нікопольського району Євгена Євтушенка, мета цього дійства — створити відповідну картину для комісії МАГАТЕ та сформувати пул місцевих жителів, які під камери ЗМІ повідомлять комісії про обстріли міста з нашого боку водосховища.

Станом на 15:00 автівки місії МАГАТЕ були помічені у Дніпрі.

Раніше ми повідомили про те, що Україна очікує, що за результатами візиту МАГАТЕ Запорізька АЕС буде демілітаризована. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас