ЖИТТЯ

Спецслужби рф катують працівників Запорізької АЕС перед приїздом місії МАГАТЕ

Ситуація навколо Запорізької АЕС стає дедалі напруженою. Кожного дня стає відомо про все більші звірства російських військових які вони чинять в Енергодарі та на ЗАЕС. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення офіційного Teleram-каналу “Енергоатом”.

Стало відомо, що спецслужби рф катують працівників окупованої Запорізької АЕС. Це роблять для того, аби змусити їх нічого не розповідати інспекторам МАГАТЕ про ризики для безпеки на станції.

Крім того, загарбники готують різні провокації напередодні місії МАГАТЕ. Зокрема, за словами працівників ЗАЕС, окупанти планують скоротити до мінімуму присутність українського персоналу і в кожній кімнаті центру керування поставити кількох російських представників, «які гучно кричатимуть, що дуже чекали «визволення» від режиму в Києві».

«Ми стривожені можливим візитом представників МАГАТЕ. Тому що росіяни влаштують провокації, а потім звинуватять у цьому Україну. Здається, саме це вони й планують зробити», – сказав один з українських атомників.

Російські окупанти арештовують український персонал, відправляють «на підвал». ісля цих розмов люди повертаються й не кажуть ані слова.

“Не буде несподіванкою, якщо під час візиту місії вони раптом почнуть говорити те, що їм сказали», – пояснив співробітник ЗАЕС.

Раніше ми повідомили про те, що в Нікополі через обстріл пошкоджено центр цивільного захисту та спортивно-оздоровчу організацію інвалідів. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас