ВЛАДА

Як минув день на Дніпропетровщині розповів Микола Лукашук

Стисло про те, як минув день на Дніпропетровщині розповів Микола Лукашук. 25 серпня ворог вкотре обстріляв території Криворізького, Нікопольського та Синельниківського районів Дніпропетровської області.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука.

Надвечір з «Ураганів» окупанти вдарили по Великій Костромці. Зачепило житловий будинок і господарчі споруди. Люди не постраждали, втім поранення дістала корова. Мешканці села звідти не виїжджають, тримають господарство навіть в умовах регулярних атак.

Окрім цього, ворог вдарив по прикордонним територіям Зеленодольська. Ніхто не постраждав.

Обстріляли війська рф й Червоногригорівську та Марганецьку громади у Нікопольському районі. На щастя, без руйнувань і без постраждалих.

Рятувальники завершили обстеження територій Великомихайлівської громади в Синельниківському районі, по якій цієї ночі окупанти вдарили ракетами. Наслідки – на фото. Зруйновано склади, в яких зберігалося майже 300 тонн пшениці. Пошкоджено будівлі агропідприємства, житлові будинки, п‘ять одиниць сільськогосподарської техніки.

Наслідки ворожої атаки

Наслідки ворожої атаки

Наслідки ворожої атаки

Наслідки ворожої атаки

Фахівці ДСНС сьогодні знищили чотири сучасні касетні бойові елементи, які виявили в Металургійному районі Кривого Рогу після нічного обстрілу. Території безпечні.

Для мешканців Запорізької області розробили кілька планів евакуації у випадку надзвичайної ситуації на ЗАЕС. Через ворожий обстріл 25 січня Енергодар залишився без світла та води.

 Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас