ЖИТТЯ

Всю ніч ворог бив по Дніпропетровщині: подробиці обстрілів від рятувальників

Всю ніч 24-го серпня, ворог бив по Дніпропетровщині. Під обстрілом вночі опинилися 3 райони області – Нікопольський, Криворізький, Дніпровський.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Ворог бив ракетами Х-22, «Градами», «Ураганами» та зі ствольної артилерії. Зруйновані та пошкоджені житлові будинки, електромережа.

У Дніпровському районі влучили 2 ракети Х-22. Постраждалих немає. Сталася пожежа. Вогонь приборкали 9 рятувальників та 2 одиниці техніки. Ракети залишили вирву діаметром 15 метрів та глибиною 4 метри.

Марганець обстріляли зі ствольної артилерії. Постраждало подружжя. Вони отримали медичну допомогу та лікуються вдома.
Російські війська зруйнували 2 житлові будинки. Пошкодили 14 житлових будинків та 6 господарських споруд. Понівечено харчове підприємство, автомобіль та 2 лінії електропередач.

По Нікополю гатили двічі – зі ствольної артилерії та «Градів». Випустили по місту 20 снарядів. На щастя, всі люди вціліли. Пошкоджено житло.

Червоногригорівську громаду Нікопольського району накрили зі ствольної артилерії. Люди не постраждали. 1 житловий будинок та 1 господарча споруда знищені. Понівечені 2 житлові будинки, 4 господарчі споруди, автівка.

У Криворізькому районі під прицілом – Карпівська та Широківська громади. Російські війська били з «Ураганів». Люди неушкоджені. У селі Кошове влучили в лінію електропередач.

Про ситуацію у Нікополі на ранок 24 серпня у зверненні мера. Раніше ми повідомили про те, що мер Нікополя нагадав, куди звертатися постраждалим. Детальніше тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас