ЖИТТЯ

В Енергодарі окупанти закрили пункт видачі гуманітарної допомоги для дітей

Протягом півроку була організована доставка та видача гуманітарної допомоги для дітей віком від народження і до трьох років. Однак окупанти заборонили роботу пункту видачі гуманітарної допомоги для дітей в Енергодарі. 

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення міського голови Енергодару Дмитра Орлова.

До складу гумагітарної допомоги для батьків Енергодару входять памперси, засоби дитячої гігієни і, що особливо важливо, дитяче харчування. В тому числі і безглютенове – для немовлят, яким життєво необхідна відповідна дієта. Відповідне харчування в умовах тривалої окупації Енергодара величезна проблема для батьків.

Зараз на дверях приміщення дитячої лікарні, де протягом пів року відбувалася видача допомоги, з’явилося красномовне оголошення. Тепер видача памперсів , дитячого харчування та засобів гігієни для дітей під загрозою.

“Тож виникає питання: російські військові та іхні посіпаки-колобаранти воюють в Енергодарі навіть з немовлятами, позбавляючи іх можливості отримувати необхідне якісне харчування. Чи вирішили взяти цю функцію на себе для чергової картинки на рашаТВ? Так всі енергодарці, на жаль, вже мали змогу оцінити «високу» якість ваших продуктів та ваших ліків. Тепер ви прирікаєте на те ж саме дітей”, – написав Дмитро Орлов.

Раніше ми повідомили про те, що внаслідок збройної агресії росії в Україні загинули 374 дитини. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас