ЖИТТЯ

В Енергодарі внаслідок обстрілів загинув працівник ЗАЕС та водій таксі

22 серпня, внаслідок обстрілів рашистів, загинув працівник Запорізької АЕС та водій таксі. В цьому окупанти традиційно звинуватили ЗСУ.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення мера Енергодара Дмитра Орлова.

Вчора, 22 серпня 2022 року, внаслідок обстрілу автомобіля таксі в Енергодарі зазнав поранень працівник Запорізької АЕС – слюсар цеху теплової автоматики та вимірювань Владислав Мітін, 1996 року народження. Він був ушпиталений, але від отриманих важких поранень за кілька годин помер у реанімації.

Окрім того, підтверджена загибель водія обстріляного в районі Запорізької ТЕС автомобіля. На жаль, смерть чоловіка 1978 року народження констатована на місці події.

Нагадаємо, 22 серпня в Енергодара повідомляли щодо загибелі чоловіка та ще кількох поранених внаслідок обстрілу в районі Запорізької ТЕС. Окупанти традиційно звинуватили в цьому ЗСУ.

“Обставини події викликають великі запитання. Судячи з наявних на відео від самих окупантів пошкоджень автівки з рівними отворами від куль, машина була обстріляна практично впритул. Вірогідно, з автомату”, – йдеться у повідомленні.

Достеменно відомо: мінометними обстрілами в Енергодарі 22 серпня було пошкоджено центральний тепловий пункт. На відновлення водопостачання знадобиться час.

Раніше ми повідомили про  те, що окупанти збільшили кількість техніки та військових на території Запорізької АЕС.  Також про те, що війська рф обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії та РСЗВ, «привітавши» з Днем прапора. Детальніше тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас