ЖИТТЯ

У Нікополі собака залишилась охороняти свій дім, який перетворився на згарище після обстрілу

Кожного дня Нікополь нещадно обстрілюють з протилежного берега Дніпра окупанти. На жаль, через бойові дії страждають не лише люди, а й тварини. Так, старенький пес на прізвисько Лапушок залишився без рідної домівки. Оселею для нього був ринок, де його любили та частували смаколиками. Проте вночі 22 серпня стався обстріл, через який ринок перетворився на згарище. 

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення Нікопольського притулку для тварин “Шанс на життя”.

22 серпня на місцевий ринок у Нікополі поцілили російські снаряди. Павільйони вигоріли вщент. Після обстрілу Лапушок нікуди не втік, а залишився охороняти свою домівку. Серце старенького пса ледь витримало нічний жах, але мікроінсульт все ж був, пишуть волонтери, які приїхали забрати собаку до притулку.

“Лапушок був  у розпачі і лежати на згарищі. Здалося, що він просто чекає смерті. Залишати його там було просто не можливо. Я не знаю, чи зможемо ми йому допомогти. Лапушок в ізоляторі, під кондиціонером та і взагалі в будинку ніколи не жив. Зразу хотів втікати, злякався. Тому залишила його до ранку в спокої. Нехай звикне та заспокоїться. Будемо підтримувати його серце. Дай Боже, поживе ще Лапушок. Аби він сам цього захотів”, – пише головний волонтер Нікополя.

Раніше ми повідомили про те, що через загрозу артобстрілів у Нікополі зупинили рух громадського транспорту. А також про те, що після денного обстрілу мер Нікополя нагадав, куди звертатися постраждалим.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас