ЖИТТЯ

У Нікополі 38-річного чоловіка підозрюють у вбивстві сусідки

Поліцейські Нікополя за підозрою у вбивстві жінки затримали 38-річного місцевого жителя. Чоловік завдав сусідці ножові поранення в шию та груди, внаслідок яких жінка померла. Після скоєння злочину він забрав її майно і втік.

Про це повідомили в пресслужбі районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

В поліцію повідомлення про злочин надійшло 22 серпня о 8:20. Чоловік загиблої повідомив, що прийшов з роботи та виявив дружину мертвою.

Для з’ясування обставин події на місце злочину виїхали співробітники поліції. Поліцейські виявили в квартирі тіло 55-річної жінки з ножовими пораненнями. Вони з’ясували, що численні удари ножем жінці завдав 38-річний сусід під час конфлікту, який виник між ними. Коли жінка померла, зловмисник забрав з квартири телевізор, телефони та телевізійну приставку, після чого пішов з місця злочину.

Вже за кілька годин поліцейські затримали підозрюваного в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Як стало відомо, чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини. Знаряддя злочину і викрадені речі вилучено.

22 серпня зловмиснику повідомили про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Також відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Раніше ми повідомили про те, що війська рф обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії та РСЗВ, «привітавши» з Днем прапора. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас