ЖИТТЯ

Під Нікополем британська киця шукає люблячу родину

До оселі родини з Червоногригорівки прибилась британська красуня. Вона вихована, ласкава і не вибаглива. До того ж  розумна: під час обстрілів, йде у ванну кімнату, щоб перечекати. 

Про це Інформатору повідомила родина Пархоменко. Люди просять знайти господарів тварини або новий дім для неї.

Після одного з нічних “прильотів” по селу, жителі Червоногригорівки побачили налякану тварину. Нагодувавши її, дали тимчасовий прихисток. Залюбки б залишили собі таке чудове створіння, проте місцеві коти не дають спокою кицюні, гноблять її, про дружбу навіть мова не йде.

 Киця дуже любить ласку

Киця дуже любить ласку

Британська киця шукає люблячу родину

Британська киця шукає люблячу родину

Враховуючи такі обставини британській кицюні потрібна інша любляча родина, яка не покине її навіть під час війни. Про справжніх господарів кішки нічого не відомо. Можливо її кинули напризволяще, або вона сама збігла, злякавшись гучних звуків. До речі, якщо відгукнуться справжні господарі тварини, звичайно, її повернуть.

Не вибаглива у харчуванні

Не вибаглива у харчуванні

Віддають тільки у добрі руки

Віддають тільки у добрі руки

Британська кицюня, яка шукає родину дуже ласкава та акуратна, ходить у лоток. Вона ненав’язлива, тому зранку будете міцно спати. Красуня любить молоко, сухий корм, а взагалі то їсть все. Цікаво, що під час обстрілів вона спокійно йде до ванної кімнати й чекає, поки стихне.

Якщо вас зацікавила британська красуня, телефонуйте: (050) 764-39-86 (Кіра), якщо треба, тварину привезуть вам додому. Зауважте, кицю віддають тільки у добрі.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі собака залишилась охороняти свій дім, який перетворився на згарище після обстрілу. Подробиці читайте тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас