ЖИТТЯ

Внаслідок обстрілу по Зеленодольську загинула 59-річна жінка

Закінчується 179 доба повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну. На жаль, є трагічні новини з Криворізького району. Внаслідок обстрілу Зеленодольської громади, що стався сьогодні вдень, загинула 59-річна жінка. Вона дістала осколкове поранення в спину. Також серед поранених є 9-річний хлопчик.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

За оновленою інформацією, загальна кількість постраждалих – семеро людей. Це троє чоловіків, троє жінок та 9-річний хлопчик. У всіх – осколкові ураження.

В Зеленодольську є пошкодження дачних будинків, спорткомплексу, дитячого садка, сільськогосподарської техніки. В одну квартиру у 5-поверховому будинку влучили уламки реактивного снаряда. Рятувальники вже завершили обстеження території обстрілу.

Також під ворожий вогонь потрапило село Кошове, що в Широківській громаді Криворізького району. Без жертв, дані щодо руйнувань з‘ясовуються. В інших районах Дніпропетровщини – протягом дня обстрілів не зафіксовано.

Відмітимо, що в Нікополі та Марганці аварійні бригади відновили електропостачання в будинках, які були знеструмлені внаслідок нічних ворожих атак.

Раніше Інформатор повідомив про те, що в Україні оновили сигнали повітряної тривоги. Як розпізнати нові, читайте за посиланням.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас