ЖИТТЯ

Під нічним обстрілом 5 громад Дніпропетровщини: подробиці від рятувальників

Сьогодні, 21 серпня, потрапили під вогонь Нікопольська, Марганецька, Мирівська громади Нікопольського району та Апостолівська і Зеленодольська громади Криворізького району. Російські війська стріляли зі ствольної артилерії, РСЗВ «Град» та «Ураганів».

Знищили обладнання одного з промислових підприємств та приватний будинок, пошкодили школу, близько 20 житлових будинків, газоводи та електромережі. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По Нікополю ворог випустив 25 пострілів зі ствольної артилерії. Люди вціліли. Пошкоджено 13 приватних будинків та 5 господарчих споруд, 6 багатоквартирних будинків, школа, автобусна зупинка, автівки, газогін, водогін та електромережі. Без світла залишилися понад 3 тисячі людей. Аварійні бригади вже працюють. Під обстріл потрапило і промислове підприємство. Сильна пожежа знищила обладнання. Вогонь приборкали 17 рятувальників та 3 одиниці пожежних машин.

Марганецьку громаду обстріляли зі ствольної артилерії та «Градів». Обійшлось без постраждалих. У Марганці пошкоджено електромережу. Знеструмлено – понад 2,2 тисячі домівок.

10 пострілами зі ствольної артилерії накрили і Мирівську громаду. Люди не ушкоджені. Снаряди понівечили 5 житлових будинків.

У Криворізькому районі під вогнем «Ураганів» Апостолівська та Зеленодольська громади. На щастя, без постраждалих та руйнувань.

Раніше Інформатор писав про те, яка ситуація на Запорізькій АЕС станом на 21 серпня. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас