ЖИТТЯ

Опівночі окупанти вдарили по Нікополю зі ствольної артилерії: ситуація на 21 серпня

Почалася 179 доба повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну. Сьогодні протягом ночі, Нікопольський район обстріляли п‘ять разів. Повітряна тривога тривала відучора – більше 11 годин.

Попередньо – загиблих та постраждалих в Нікопольському районі немає. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

Опівночі окупаційні війська рф вдарили по Нікополю зі ствольної артилерії. Рятувальники загасили три пожежі, які виникли внаслідок обстрілу. Одна з них сталася на промисловому підприємстві, там пошкоджено обладнання і дах будівлі.

Уламками зруйновано один приватний будинок. Пошкоджено школу, майже 20 приватних будинків і господарчих споруд, дев’ятиповерхові та п’ятиповерхові будинки, машини, лінії електропередач, газогін і водопровід.

Фото наслідків обстрілів

Фото наслідків обстрілів

З «Градів» та РСЗВ кілька разів атакували Марганецьку громаду. В самому Марганці пошкоджено лінії електропередач.

Фото наслідків обстрілів

Фото наслідків обстрілів

Поцілили окупанти і по Мирівській ТГ, там пошкоджено 5 житлових будинків. В одному з сіл наразі немає мобільного зв‘язку.

Фото наслідків обстрілів

Фото наслідків обстрілів

У Криворізькому районі також було неспокійно. Ворог обстріляв територію Апостолівської громади. Там пошкоджено ангар сільгосппідприємства, без жертв. Влучили окупанти і по прикордонним територіям Зеленодольскої ТГ, ніхто не постраждав. В інших районах області ніч минула без надзвичайних ситуацій.

Фото наслідків обстрілів

Фото наслідків обстрілів

Фото наслідків обстрілів

Фото наслідків обстрілів

Раніше ми повідомили про те, що через Нікополь та Марганець прямуватиме потяг сполученням Івано-Франківськ — Київ буде. В Запорізькій області знищено рідкісний радіолокаційний комплекс «Зоопарк-1». Детальніше тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас