ЖИТТЯ

Мирівську та Червоногригорівську громади внесли до переліку територій з активними бойовими діями

Мирівську та Червоногригорівську сільські територіальні громади внесено до переліку територій розташованих в районі проведення бойових дій. Тепер мешканці громад, які залишили свої домівки, мають право на грошову допомогу від держави. 

Про це повідомляє Інформатор, з посиланням на голову Нікопольської районної військової адміністрації Євгена Євтушенко.

Наказом Мінреінтеграції затверджено оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам здійснюватимуть виплати. Станом на 10 серпня 2022 року до оновленого переліку територіальних громад, розташованих у районах проведення воєнних (бойових) дій увійшли 3 райони Дніпропетровської області: Криворізький, Нікопольський та Синельниківський.

Усі внутрішньо переміщені особи з цих громад отримають грошову допомогу від держави. Йдеться про 2 тисячі гривень для дорослого та 3 тисячі гривень для людей з інвалідністю або дітей. Ці виплати на проживання можуть отримати люди, які вимушено покинули домівки, але перебувають в Україні. Послуга працює онлайн та офлайн.

Раніше ми повідомили про те, що кількість постраждалих від ворожого обстрілу Марганця збільшилась до чотирьох людей. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас