ЖИТТЯ

Масований обстріл трьох районів Дніпропетровщини: подробиці від прокуратури

Вночі, 19 серпня ворог обстріляв три райони області: Нікопольський, Криворізький та Синельниківський.  Є загиблий та поранений. Прокуратура розпочала розслідування. 

Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

За даними слідства, в ніч на 19 серпня 2022 року збройні сили рф здійснили артилерійський обстріл сіл Перше Травня та Велика Костромка в Криворізькому районі. Внаслідок ворожого обстрілу один чоловік загинув. Пошкоджено приватні домогосподарства, газопровід та лінію електропередач.

Окупанти обстріляли зі ствольної  артилерії один із населених пунктів Межівської тергромади. З осколковими пораненнями госпіталізовано до лікарні 18-річного хлопця. Пошкоджено приватні будинки, лінії електропередач.

Наслідки ворожого обстрілу

Наслідки ворожого обстрілу

Наслідки ворожого обстрілу

Наслідки ворожого обстрілу

Також військові рф обстріляли з артилерії центр міста Нікополь. Пошкоджені житлові багатоповерхові будинки, приміщення ліцею, магазини, адмінбудівлю та приміщення банку.

Наслідки ворожого обстрілу

Наслідки ворожого обстрілу

За процесуального керівництва Криворізької східної, Першотравенської та  Нікопольської окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 Кримінального кодексу України).На місці подій працюють прокурори, слідчі поліції, експерти. Будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні. Якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази.

Альона Антонова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас