ВЛАДА

В Енергодарі окупанти перевіряють телефони місцевих мешканців

В Енергодарі російські окупанти перевіряють телефони місцевих мешканців. Перевдягнені у цивільне військові вимагають показати особисті листування у соціальних мережах.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення мера Енергодара Дмитра Орлова.

В Енергодарі функціонують декілька закладів громадського харчування, де є безкоштовний російський Wi-Fi. Враховуючи проблеми в місті з мобільним та інтернет-звʼязком, ця послуга у місцевих мешканців користується попитом.

Але за словами Дмитра Орлова, в цих закладах перебувають перевдягнуті військові РФ та уважно слухають всі розмови відвідувачів. Окупанти зазирають в мобільні телефони та вимагають показати особисті листування в соціальних мережах.

“Якщо вони знаходять щось на їхню думку «компрометуюче» – людину забирають до відділку російської поліції. Вже відомо про декілька таких випадків”, – додав мер.

Тому місцева влада нагадує мешканцям Енергодару не забувати про обережність в громадських місцях. В тому числі й інформаційну.

Раніше Інформатор писав про те, що російські військові за ніч накрили вогнем два райони Дніпропетровщини. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас