ЖИТТЯ

Ворожий обстріл Червоногригорівки: розпочато розслідування

Вночі, 16 серпня, ворог двічі обстріляв Червоногригорівську громаду. Селище накрили вогнем зі ствольної артилерії та з РСЗВ. Також ворог обстріляв  Криворізький район де постраждали дві жінки.

Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

За даними слідства, в ніч на 16 серпня 2022 року збройні сили рф здійснили артилерійський обстріл з реактивних систем залпового вогню смт Червоногригорівка Нікопольського району. Внаслідок чого пошкоджені приватні будинки, газопровід, лінії електропередач та склад із зерном.

Також окупанти обстріляли з РСЗВ «Торнадо – С» Велику Костромку та Мар’янське Криворізького району. Внаслідок обстрілу отримали поранення дві жінки. Пошкоджено 11 приватних домогосподарств, газопровід, сільськогосподарська техніка та автомобіль.

На місці подій працюють прокурори, слідчі поліції, експерти. Будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні. Якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази.

Подробиці нічного ворожого обстрілу Дніпропетровщини від рятувальників – тут. Захищаючи Україну загинув 51-річний мешканець Нікополя.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас