ЖИТТЯ

Євген Євтушенко звернувся до мешканців Нікополя щодо безпекової ситуації у місті

Передбачити дії окупантів на протилежному березі Каховського водосховища дуже важко, а іноді навіть неможливо. Тому жоден не в змозі дати гарантії того, що обстрілів прибережних територій нашого району не буде до настання темряви. 

Про це повідомив Євген Євтушенко, голова Нікопольської районної військової адміністрації, передає Інформатор.

Нікопольці чують гучні вибухи, до них звернувся голова РВА Євген Євтушенко: “Друзі, на протилежному березі триває постановка військ рф під назвою “ЗСУ обстрілює місто Енергодар з міста Нікополь”. Насправді обстріли здійснюють самі війська рф. Все це схоже на створення локального casus belli.

Теоретично, дійство в Енергодарі стосується місцевого споживача, і обстрілів прибережних територій нашого району не буде до настання темряви. Тим паче з цього питання певними людьми здійснюються певні превентивні заходи.

Практично, дії мавпи з гранатою, себто окупантів на протилежному березі – передбачити важко. Тож стовідсоткову гарантію безпеки до настання комендантської години ніхто не гарантує. Ні сьогодні, ні завтра. Триває війна, противник знаходяться від нас на дистанції 5-10 кілометрів. Жоден Telegram-канал, жодне джерело інформації не дасть вам стовідсоткової гарантії попередження та безпеки”.

Тому Євген Євтушенко просить не піддаватися паніці, критично сприймати інформацію із мережі Інтернету, за можливості уникати відкритих територій та місць масового скупчення людей. Це правило не на день і не на тиждень. Це правило діє до закінчення війни, відмітив голова РВА.

Раніше ми писали про те, що мер Нікополя розповів про співпрацю зі ЗМІ та як минув день у місті. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас