ЖИТТЯ

Російські окупанти обстріляли один із мікрорайонів Енергодару

Російські окупанти обстріляли перший мікрорайон Енергодару. Є загиблий та поранені.

Свідчення свідків оприлюднив Євген Євтушенко, голова Нікопольської районної військової адміністрації, передає Інформатор.

Росіяни продовжують влаштовувати провокації в Енергодарі. Сьогодні, 14 серпня, вони атакували один із мікрорайонів міста. Внаслідок обстрілу одна людина загинула. Також є поранені.

“Вони спеціально цілилися в прогулянкову вуличку, де завжди багато людей. Перший мікрорайон був обраний недарма — росіяни там не мешкали. Це тихий п’ятиповерховий мікрорайон у місті. Тактика стосовно Енергодару в них змінилася. Більше немає мети подружитися”, – йдеться у повідомленні.

Також Євген Євтушенко опублікував повідомлення від підписника. В якому сказано, що після цього обстрілу, на місце подій почали збиратися місцеві мешканці та розповсюджувати міф, що обстріли відбулися з боку Нікополя.

“Імовірно, рашисти підкинули «немісцевих», щоб пустити антиукраїнський слух. Роки йдуть, а методи у росії не змінюються”, – додано у запису.

Російські окупанти обстріляли один із мікрорайонів Енергодару

Російські окупанти обстріляли один із мікрорайонів Енергодару

Раніше Інформатор писав про те, що на Запорізькій АЕС залишається ризик витоку водню та розпилення радіоактивних речовин. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас