ЖИТТЯ

Ядерний терор окупантів на ЗАЕС очами української художниці

Українська художниця за допомогою штучного інтелекту створила серію картин про ядерний терор військових рф на Запорізькій АЕС. Марії Шарлай стала відома своїми роботами про Маріуполь і Херсон. 

Про це повідомив “Медіа Центр Енергодара”, передає Інформатор.

Наразі, коли весь світ говорить про Запорізьку АЕС, художниця зобразила ядерний тероризм россії на станції. Соціальні мережі “підірвали” унікальні картини київської Марії Шарлай, які вона створює за допомогою штучного інтелекту. Натренована нейромережа допомагає передавати на полотна образи та думки сьогодення.


Серед них – історія захисників Азовсталі та боротьба ЗСУ за Херсонщину. А днями світ побачили незвичайні картини, на яких художниця зобразила ядерний терор військових рф на захопленій ними Запорізькій АЕС в Енергодарі.

“Окупанти неодноразово використовували артилерійські системи, навмисно розміщені на території Запорізької АЕС, для обстрілу Нікополя. Про це повідомляє Американський інститут вивчення війни (ISW)”, – таким текстом супроводила серію своїх картин Марія Шарлай.

Раніше ми повідомили про те, що український художник створив плакат із закликом зупинити ядерний тероризм окупантів на Запорізькій АЕС. Також про те, що експерти надали докази того, що саме російські військові обстріляли територію Запорізької АЕС. Мешканців окупованого Енергодару та околиць просять повідомляти все про ворога.

Василіса Фролова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас