ЖИТТЯ

Внаслідок ворожого обстрілу загинув 38-річний металург Ігор Дорогавцев

Внаслідок ворожого обстрілу, який стався у Нікополі 11 серпня, загинув металург. Ігор Дорогавцев працював на НЗФ інженер-програмістом ЦОІЗ. 38-річний чоловік мав амбітні плани на життя, яке обірвав ворожий снаряд. 

Про це повідомили в групі “Нікополь Феросплавний”, передає Інформатор.

Ігор Дорогавцев прийшов на завод в 2017 році, починав працювати в КГХТ. Розумів, що це далеко не межа його здібностей, тому пішов навчатись, та в 2019 році перевівся в ЦОІЗ, де поступово зайняв посаду інженера-програміста.

Він любив свою професію, при нагоді завжди намагався навчитись чомусь новому, був надзвичайно цілеспрямований, розумний та компанійський, мав гарне почуття гумору. Його поважали та любили в колективі.

“Ігор був напрочуд відповідальний та чуйний до своєї родини, робив все для того, аби його мама, дружина та діти були щасливі. Для своєї сім’ї він був надійною опорою та підтримкою, допоки ворожий снаряд не обірвав його життя…”, – йдеться у повідомленні.

Команда НЗФ висловлює щирі співчуття родині, друзям та колегам загиблого. Інформатор приєднується до жалоби та висловлює співчуття всім родинам загиблих у ніч на 11 серпня.

Прощання з  Ігорем Дорогавцевим відбудеться сьогодні, 12 серпня, о 14:00, у капличці біля міського моргу.

Нагадаємо, після обстрілу Нікополя у четвер, 11 серпня загинуло 3 людей. Ще 9 потрапили до лікарні. Серед постраждалих була 13-річна дівчина.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас