ЖИТТЯ

У Нікополі поліцейські евакуювали з-під обстрілів подружжя літніх людей

Під час масованого обстрілу з РСЗВ по житлових кварталах міста Нікополя поліцейські допомогли хворим чоловіку та жінці. Подружжя відвезли у безпечне місце.

Про це повідомили в пресслужбі районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

11 серпня ворог декілька разів з «Градів» обстріляв місто з боку Запорізької області. Один із найбільших спальних районів Нікополя зазнав масштабних руйнувань. Загинули 3 людей, 9 – отримали поранення. Пошкоджень зазнали майже 40 багатоквартирних будинків, три школи, будинок дитячої творчості, магазини, автомобілі.

У Нікополі поліцейські евакуювали з-під обстрілів подружжя літніх людей

У Нікополі поліцейські евакуювали з-під обстрілів подружжя літніх людей

Під час обстрілу до поліції Нікополя надійшов дзвінок від мешканців одного з пошкоджених будинків. Виявилось, що у квартирі на четвертому поверсі мешкає подружжя пенсіонерів, які погано пересуваються та потребують допомоги.

Заступник начальника управління поліції з превентивної діяльності Нікопольського РУП Роман Яровий прийняв рішення про негайну евакуацію людей. Разом із заступником відділу превенції Віталієм Гайдамащуком вони змайстрували з ковдр саморобні ноші та знесли хвору жінку з четвертого поверху, допомогли спуститися чоловіку. Потім відвезли їх у безпечний район за місто до родичів.

Цього ж дня до поліції Нікополя надійшла подяка від врятованих за професійну і своєчасно надану допомогу.

Протягом місяця Нікопольський район та безпосередньо наше місто нещадно обстрілюється ворогом. Поліцейські несуть службу у посиленому режимі, забезпечують порядок, надають допомогу в постраждалим та документують воєнні злочини рф. Місцеві поліцейські разом з рятувальниками першими виїжджають на місця обстрілів, щоб зафіксувати пошкодження та врятувати містян, які опинилися під завалами.

Раніше ми повідомили про те, що 12 серпня, російські війська накрили вогнем із РСЗВ Марганець. Зі ствольної артилерії обстріляли місто Нікополь. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас