ЖИТТЯ

Російські військові звинувачують ЗСУ у обстрілах Енергодара та ЗАЕС: докази працюють проти окупантів

В Енергодарі окупанти дуже часто вдаються для провокацій для зйомки пропагандистських відео та новин. У обстрілах ЗАЕС та міста російські військові звичайно звинувачують ЗСУ. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на офіційний Telegram-канал “Енергоатом“.

Загарбники публікують фейки та вдаються до провокацій, звинувачуючи ЗСУ в обстрілах ЗАЕС і міста-супутника. Та здається що вони геть забули що у людей котрі залишились у місті є вуха та очі, тож вони добре усвідомлюють хто саме чинить терор. Жителі окупованого Енергодару знали відео з підтвердженням обстрілу міста загарбниками.

На відео чути, як працює міномет. Перший звук, більш дзвінкий та короткий, це постріл на вихід, другий – момент вибуху міни, випущеної зі зброї. Між пострілом і розривом міни менш як три секунди. Отже, абсолютно очевидно, що захоплене місто обстрілюють ті, хто його окупував, і безпосередньо «зсередини».

Додатковими доказами є дальність використання мінометної зброї. Адже ЗСУ дислокується на протилежному березі Дніпра, і це всім відомо. А міномети не долають такі дистанції, та навіть якби дивом змогли, то у місті було б чути лише звук «прильоту», проте аж ніяк не обидва та ще й з таким коротким інтервалом.

Раніше ми повідомили про те, що під Енергодаром новоспеченим батькам вручили російські свідоцтва про народження. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас