ЖИТТЯ

Під Нікополем на футбольному полі знайшли воронку від реактивного боєприпасу

11 серпня на футбольному полі в Придніпровському знайшли воронку від реактивного боєприпасу. Ворожа армія успішно «денацифікувала» дитячу спортивну школу.

Про це повідомив Євген Євтушенко, голова Нікопольської районної військової адміністрації, передає Інформатор.

У Нікополі вранці рятувальники дістали з-під завалів тіло загиблого чоловіка. Таким чином, нічна атака орди на місто забрала життя трьох мирних жителів Нікополя. Госпіталізовані нікопольці, які дістали поранення під час обстрілу перебувають в стабільному стані.

В смт Придніпровському, під час огляду нового футбольного поля, де грають дітлахи, знайдено воронку від реактивного боєприпасу. Ворожа армія успішно «денацифікувала» дитячу спортивну школу.

На футбольному полі знайшли воронку від реактивного боєприпасу

На футбольному полі знайшли воронку від реактивного боєприпасу

Протягом минулої ночі і сьогоднішнього дня – наші хлопці спалили певну кількість РСЗВ та відправили на концерт до кобзона чимало загарбників, пише Євтушенко

“Вцілілі ординці, під камери власних ЗМІ, влаштували обстріл АЕС зі спалюванням сухої трави та інших легкозаймистих речей. Кого звинуватили в обстрілі станції – здогадатися не важко. В інфопростір нашого району протягом дня вкидалася інформація про пожежу на станції та підігрівались панічні настрої. Знову нагадаю вам про необхідність користуватися лише офіційними джерелами інформації та аналізувати все, що ви отримуєте з будь-яких ЗМІ”, – зазначає Євтушенко.

На жаль, ніч скоріше за все – знову пройде неспокійно. Можливі обстріли. Це стосується прибережних територій. Тож будьте в безпечному місці.

“Знервовані обстрілами та безсонними ночами люди агресивно реагують одне на одного. Друзі, не забувайте, що ворог у нас один! Не дивлячись ні на що, щиро бажаю вам тихої ночі. Все буде добре, ми переможемо!”, – заспокоює Євтушенко.

Ще трохи фото руйнувань після обстрілу Нікополя 11 серпня дивіться тут.  Наслідки масованого обстрілу Дніпропетровщини від рятувальників  дивіться тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас