ЖИТТЯ

На блокпостах Нікополя і району за десять днів перевірили близько 35 тисяч автівок

За десять днів поліцейські Нікопольського району перевірили на блокпостах майже 35 тисяч автомобілів та 80 тисяч осіб. Та виявили 8 транспортних засобів, які перебували у розшуку. Також задокументували 5 фактів керування водіями транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

2 серпня, о 15.00, на блокпосту зупинили автомобіль «Suzuki» за кермом якого був 33-річний мешканець Нікопольського району. Під час перевірки у нього виявили сліп-пакети з кристалічною наркотичною речовиною. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Наркотичну речовину вилучили та відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

8 серпня  поліцейські зупинили автомобіль «Газель» під керуванням 32-річного мешканця Нікопольського району. Виявилось, що чоловік перевозив спиляні дерева без будь-яких документів. Було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу).

Також за 10 діб патрульні поліцейські знайшли 27-річного мешканця Нікопольського району, який перебував у розшуку. Окрім цього, зафіксували 27 адміністративних правопорушень.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі доброволець «Еко-патруля» відібрав у грабіжників барсетку та повернув її власнику. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас