ЖИТТЯ

Ворожа атака ракетами під Нікополем: розпочато розслідування

Військові рф завдали ракетного удару по інфраструктурі на Дніпропетровщині. Двома ракетами Х-59 МК влучили по селу Кам’янське Червоногригорівськлї громади. Там знищили потужності аграрної компанії. Під вогонь потрапили 4 села Марганецької громади. Їх агресор обстріляв з «Градів», здійснивши понад 20 залпів. 

Наразі розпочато провадження. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

За даними слідства, в ніч на 8 серпня 2022 року військовослужбовці країни-агресора, завдали ракетного удару по об’єкту інфраструктури в селі Кам’янське Червоногригорівської громади. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлі та обладнання місцевого підприємства, автомобілі. Вибуховою хвилею пошкоджено 9 житлових будинків, будівлю насосної станції.

Двома ракетами Х-59 МК влучили по селу Кам’янське

Двома ракетами Х-59 МК влучили по селу Кам’янське

Пошкоджено будівлі та обладнання місцевого підприємства, автомобілі

Пошкоджено будівлі та обладнання місцевого підприємства, автомобілі

Також збройні сили РФ здійснили артилерійський обстріл з реактивних систем залпового вогню по околицях міста Марганець, пошкоджено лінії електропередач. Будь-які військові об‘єкти на цій території відсутні.

Нікопольська окружна прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України). Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази за посиланням.

Раніше ми повідомили про те, що мешканці Дніпропетровщини намагалися продати гуманітарну допомогу на понад 15 мільйонів гривень. Також про те, що російські військові обстріляли ЗАЕС. Розпочато розслідування.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас