ЖИТТЯ

“Перегляньте мобільні телефони ваших дітей”, – Євген Євтушенко звернувся до мешканців Нікополя

Російськими спецслужбами розроблено мобільну програму з квест-завданнями по фотографуванню об’єктів, які їх цікавлять. В подальшому, фотознімки з даними геолокації надсилаються до розробників програмного забезпечення в обмін на грошову винагороду. Зібрана таким чином інформація використовується ворогом для нанесення ракетно-бомбових ударів по об’єктах інфраструктури Нікополя та району.

Про це повідомив Євген Євтушенко, голова Нікопольської районної військової адміністрації, передає Інформатор. Для збору інформації використовуються дорослі та підлітки, які проживають на території України.

Варто переглянути вміст мобільних телефонів ваших дітей, в разі виявлення подібного програмного забезпечення – видаліть його та проведіть роз’яснювальні бесіди, відзначив Євтушенко.

У випадку виявлення подібного програмного забезпечення в телефонах повнолітніх громадян – до них будуть застосовані санкції передбачені кримінальним кодексом України.

Варто нагадати, що інформацію щодо підозрілих осіб ви можете направляти в приватні повідомлення Євгену Євтушенко в соціальній мережі Facebook за посиланням. За підтверджених колаборантів встановлено винагороду в розмірі 100 доларів.

Раніше ми повідомили про те, що поліція фіксує чергові злочини російських військ проти мирного населення Нікополя та району. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас