ЖИТТЯ

В Енергодарі окупанти готуються до проведення псевдореферендуму

В Енергодарі окупанти почали підготовку до псевдореферендуму. В місті встановили безліч агітаційних наметів та роздають пропагандистку газету. 

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення мера Енергодара Дмитра Орлова.

Мешканці Енергодару намагаються обходити місця з наметами та газетами стороною. За п’ять місяців під окупацією всі вже  побачили що таке “руський мир” та що він в собі несе.

Зрозуміло що окупанти будуть використовувати всі способи для реалізації команди зверху. Тож отримавши частковий доступ до персональної інформації, через комунальні рахунки абонентів, а також паспорти пенсіонерів під час виплати десяти тисяч, вони  накопичили певну базу персональних даних енергодарців. В подальшому ці данні окупанти будуть використовувати без згоди людей. Тож марно сподіватися на те, що «референдум» буде справжнім та об’єктивним.

“Поспіх, з яким загарбники намагаються підготуватися до цієї театралізованої вистави, свідчить: вони добре усвідомлюють, що часу в них майже не залишилося. Скінчилися ті дні, коли вони повністю почувалися в Енергодарі господарями ситуації. Зараз вони почуваються тими, ким є за фактом: загарбниками, яких не чекали, яких люто ненавидять і відповідно зроблять все, аби виставити за двері”, – сказано в повідомленні.

Раніше ми повідомили подробиці нічних ворожих обстрілів Дніпропетровщини від рятувальників. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас